noscript

Koppelingen

Met buiskoppelingen (tubeclamps) kunt u eenvoudig ijzersterke constructies maken. Voor het monteren van de steigerbuisconstructie heeft u alleen een inbussleutel nodig, meer niet! Daarbij kunt u de constructie indien nodig steeds weer in en uit elkaar halen.

Bij SteigerbuisOnline vindt u niet alleen de stalen buiskoppelingen, maar ook zwarte, vierkante en exclusieve RVS buiskoppelingen. Hieronder ons uitgebreide assortiment steigerbuiskoppelingen, te combineren met de bijpassende steigerbuizen.

Steigerbuis koppelingen van hoge kwaliteit

U heeft de keuze uit vele soorten steigerbuiskoppelingen. Denk daarbij aan onder andere t-stukken, voetstukken, hoekstukken en kniestukken. Door de vele type buiskoppelingen en buizen in diverse diameters is er eigenlijk geen klus wat u niet kunt maken met onze steigerbuis!

Hoe gebruik ik de koppelingen?

Voor het werken met buizen en buiskoppelingen heeft u eigenlijk niet meer nodig dan een inbussleutel. Wij zagen de buizen voor u op maat, zodat montage zeer eenvoudig is. Maak gebruik van de beschikbare tekeningen of maak zelf een schets. Wij kunnen u ook altijd helpen bij het uitwerken van uw plannen.

Zwarte Buiskoppelingen

Met ons uitgebreide assortiment zwarte buiskoppelingen maakt u prachtige stijlvolle meubels, stellingen en meer. Samen met de mat zwarte steigerbuizen en schitterende combinatie.

Stalen Buiskoppelingen

Onze thermisch verzinkte (gegalvaniseerde) stalen koppelingen zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik. De bijpassende steigerbuizen zijn leverbaar tot lengtes van 6 meter, waardoor eigenlijk elke constructie mogelijk is.

RVS Buiskoppelingen

Wij bieden u een uniek en exclusief aanbod van RVS buiskoppelingen. Leverbaar in twee series; Inox Construct en Inox Exclusive. Deze vindt u alleen hier!

Vierkante Buiskoppelingen

Op zoek naar de industriele uitstraling van steigerbuis, maar wilt u net iets anders? Dan hebben wij een mooie serie vierkante buiskoppelingen. Met de bijpassende vierkante buizen tot 6 meter kunt u elke constructie maken.