noscript

Koppelingen

Met buiskoppelingen (tubeclamps) kunt u eenvoudig ijzersterke constructies maken. Voor het monteren van de buisconstructie heeft u alleen een inbussleutel nodig, meer niet! Daarbij kunt u de constructie indien nodig steeds weer in en uit elkaar halen.

Bij SteigerbuisOnline vindt u niet alleen de stalen buiskoppelingen, maar ook zwarte, vierkante en exclusieve RVS buiskoppelingen.
Hier vindt u ons uitgebreide assortiment steigerbuiskoppelingen, hieronder kunt u kiezen uit de verschillende kleuren en diameters.

Soorten Steigerbuiskoppelingen

U heeft de keuze uit vele soorten koppelingen. Denk daarbij aan onder andere t-stukken, voetstukken, hoekstukken en kniestukken. Door de vele type buiskoppelingen en buizen in diverse diameters is er eigenlijk geen klus wat u niet kunt maken met onze steigerbuis!

Hoe gebruik ik de koppelingen?

Voor het werken met buizen en buiskoppelingen heeft u eigenlijk niet meer nodig dan een inbussleutel. Wij zagen de buizen voor u op maat, zodat montage zeer eenvoudig is. Maak gebruik van de beschikbare tekeningen of maak zelf een schets. Wij kunnen u ook altijd helpen bij het uitwerken van uw plannen.

Voorbeelden van onze inspiratie pagina:

Bekijk het volledige overzicht >