noscript

Ovale Voetplaat - zwart (48.3)

Deze flens kan worden gebruikt ter bevestiging van constructies aan de muur of aan de vloer. De flens is voorzien van 2 bevestigingsgaten.


Dikte basisplaat is 10mm.

Availability: In voorraad

Excl. BTW: EUR 12,76 Incl. BTW: EUR 15,44
Vaste verzendkosten BE (exBTW):
Koppelingen, accessoires € 14,95
Buizen € 39,95
Betonproducten € 39,95

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Details

Deze flens kan worden gebruikt ter bevestiging van constructies aan de muur of aan de vloer. De flens is voorzien van 2 bevestigingsgaten. Diameter 48,3mm.

Dikte basisplaat is 10mm.

Extra informatie
Artikelnummer BL132-D48
Buismaat 48,3 mm (1-1/2")
Materiaal Staal
Kleur Zwart
Behandeling KTL (kataforese lak)
Type koppeling Eindstuk, Voetstuk
Type aanduiding TYPE 12
Kee Klamp model 62-8
Ook bekend als 6080Z12E

Bij SteigerbuisOnline treft u het grootste aanbod steigerbuizen en buiskoppelingen van Nederland en België of eigenlijk van heel Europa! U kunt kiezen uit diverse materialen en kleuren steigerbuizen, zoals Zwart, Staal, Aluminium of Hout. Naast deze steigerbuizen verkopen wij ook een exclusieve lijn koppelingen en buizen in RVS, voorzien van een hoogwaardige PVD coating in Goud/Messing, Zwart of Brons.

Steigerbuizen zijn perfect te gebruiken om elke gewenste constructie te bouwen; ingewikkeld of eenvoudig. Eigenlijk zijn de mogelijkheden met steigerbuizen eindeloos door de vele verschillende typen buiskoppelingen. Onze Gegalvaniseerde Stalen, Aluminium Steigerbuizen en RVS Buizen zijn bestand tegen alle weertypen en kunnen dus probleemloos buiten worden toegepast. Op onze inspiratiepagina kunt u een uitgebreid overzicht zien van wat er allemaal mogelijk is met steigerbuis en buiskoppelingen.

Ovale Voetplaat - zwart (48.3)

Ovale Voetplaat - zwart (48.3). Buiskoppeling kan worden toegepast als een muurbevestigingsflens met 2 bevestigingsgaten. Diameter 48,3mm / BL131-D48

  • Prijs: 15.44