noscript

RVS/INOX Construct

Bij SteigerbuisOnline vindt u het grootste assortiment RVS Buiskoppelingen! Met onze rvs koppelingen maakt u unieke, stijlvolle trapleuningen, meubels, kasten, stellingen, kapstokken en nog veel meer! Geschikt voor binnen en buitentoepassingen en voor gebruik in een hygiënische omgeving, zoals in de zorg of in en om zwembaden. Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare diameters in roestvast staal.

Vele mogelijkheden

Eigenlijk is elke constructie mogelijk. Wij beiden u meer dan 18 verschillende type rvs koppelingen. Denk daarbij aan voetplaten, kniestukken, t-stukken, hoekstukken, koppelstukken, bevestigingsringen en meer.

Voor elke klus hebben wij de juiste rvs koppelingen en rvs buizen voor u, nergens anders heeft u zoveel keuze! Komt u er toch niet helemaal uit? Laat het ons weten en we helpen u graag verder.

RVS buis op maat

SteigerbuisOnline zaagt voor u de rvs buizen gratis op maat. Hierdoor is nu elk project binnen handbereik, of het nu een kledingrek, gordijnroede of trapleuning is, alles is mogelijk.

RVS kapstok

Met de 28.0mm rvs buis en koppelingen maakt u eenvoudig een schitterende kapstok op maat. Wij helpen u graag met het uitwerken van uw idee.

RVS trapleuning

U maakt zelf eenvoudig schitterende RVS trapleuningen met onze RVS buis 42.4mm en bijpassende rvs buiskoppelingen in RVS 316 kwaliteit. Dezelfde professionele kwaliteit, maar dan voor een fractie van de prijs!