noscript

Hoekstuk - COPPER / RVS (30.0)

Prachtige buiskoppeling van RVS met koper PVD finish. Te gebruiken voor o.a. deurgrepen, handdoek rekken, lichtarmaturen of railingen.

Availability: In voorraad

Excl. BTW: EUR 31,50 Incl. BTW: EUR 38,12
Vaste verzendkosten BE (exBTW):
Koppelingen, accessoires € 14,95
Buizen € 39,95
Betonproducten € 39,95

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Details
Prachtige buiskoppeling van RVS met koper finish. De hightech PVD coating is kleurvast en zeer duurzaam.Te combineren met de buizen en koppelingen uit onze INOX Exclusive lijn. Te gebruiken voor o.a. deurgrepen, handdoek rekken, lichtarmaturen of railingen. Voor gebruik met onze RVS buis 30.0mm.
Extra informatie
Artikelnummer RVS.EX-011-TCO
Finish KOPER (COPPER)
Buismaat 30.0 mm
Type koppeling Hoekstuk
Behandeling PVD (titanium coating)
Fabrikant J. Neves & Filhos

Bij SteigerbuisOnline treft u het grootste aanbod steigerbuizen en buiskoppelingen van Nederland en België of eigenlijk van heel Europa! U kunt kiezen uit diverse materialen en kleuren steigerbuizen, zoals Zwart, Staal, Aluminium of Hout. Naast deze steigerbuizen verkopen wij ook een exclusieve lijn koppelingen en buizen in RVS, voorzien van een hoogwaardige PVD coating in Goud/Messing, Zwart of Brons.

Steigerbuizen zijn perfect te gebruiken om elke gewenste constructie te bouwen; ingewikkeld of eenvoudig. Eigenlijk zijn de mogelijkheden met steigerbuizen eindeloos door de vele verschillende typen buiskoppelingen. Onze Gegalvaniseerde Stalen, Aluminium Steigerbuizen en RVS Buizen zijn bestand tegen alle weertypen en kunnen dus probleemloos buiten worden toegepast. Op onze inspiratiepagina kunt u een uitgebreid overzicht zien van wat er allemaal mogelijk is met steigerbuis en buiskoppelingen.

Hoekstuk - COPPER / RVS (30.0)

Hoekstuk - COPPER / RVS (30.0). Prachtige buiskoppeling van RVS met koper finish. De hightech PVD coating is kleurvast en zeer duurzaam.Te combineren met de buizen en koppelingen uit onze INOX Exclusive lijn. Te gebruiken voor o.a. deurgrepen, handdoek rekken, lichtarmaturen of

  • Prijs: 38.12