noscript

Kort T-Stuk - zwart (26.9)

Deze buiskoppeling maakt een vaste verbinding van 90 graden tussen twee steigerbuizen.

Availability: In voorraad

Excl. BTW: EUR 3,14 Incl. BTW: EUR 3,80
Vaste verzendkosten BE (exBTW):
Koppelingen, accessoires € 14,95
Buizen € 39,95
Betonproducten € 39,95

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Details
Deze buiskoppeling maakt een vaste verbinding van 90 graden tussen twee steigerbuizen. Als er twee buizen gekoppeld moeten worden in de doorgaande verbinding dan wordt Lang T-Stuk gebruikt. Vaak gebruikt bij het maken van tafels, kasten en stellingen. Of om steun te maken voor kledingrekken. Geschikt voor steigerbuis diameter 26,9mm.
Extra informatie
Artikelnummer BL101-A27
Buismaat 26,9 mm (3/4")
Materiaal Staal
Kleur Zwart
Behandeling KTL (kataforese lak)
Type koppeling T-Stuk
Type aanduiding TYPE 2
Kee Klamp model 10-5
Ook bekend als 6080Z02B

Bij SteigerbuisOnline treft u het grootste aanbod steigerbuizen en buiskoppelingen van Nederland en België of eigenlijk van heel Europa! U kunt kiezen uit diverse materialen en kleuren steigerbuizen, zoals Zwart, Staal, Aluminium of Hout. Naast deze steigerbuizen verkopen wij ook een exclusieve lijn koppelingen en buizen in RVS, voorzien van een hoogwaardige PVD coating in Goud/Messing, Zwart of Brons.

Steigerbuizen zijn perfect te gebruiken om elke gewenste constructie te bouwen; ingewikkeld of eenvoudig. Eigenlijk zijn de mogelijkheden met steigerbuizen eindeloos door de vele verschillende typen buiskoppelingen. Onze Gegalvaniseerde Stalen, Aluminium Steigerbuizen en RVS Buizen zijn bestand tegen alle weertypen en kunnen dus probleemloos buiten worden toegepast. Op onze inspiratiepagina kunt u een uitgebreid overzicht zien van wat er allemaal mogelijk is met steigerbuis en buiskoppelingen.

Kort T-Stuk - zwart (26.9)

Kort T-Stuk - zwart (26.9). Zwarte buiskoppeling om vaste verbinding van 90 graden tussen twee steigerbuizen te maken. Kort T-Stuk Zwart. Diameter 26,9mm / BL101-A27

  • Prijs: 3.80