noscript

Leuningdrager (21.3)

De leuningdrager is een buiskoppeling om buizen op een vaste afstand langs een wand te bevestigen. Kan ook worden gebruikt als plankendrager. De voet is voorzien van twee bevestigingsgaten.

Availability: In voorraad

Excl. BTW: EUR 4,06 Incl. BTW: EUR 4,91
Vaste verzendkosten BE (exBTW):
Koppelingen, accessoires € 14,95
Buizen € 39,95
Betonproducten € 39,95

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Details
Deze buiskoppeling is ontworpen om buizen op een vaste afstand langs een wand te bevestigen. De steigerbuis gaat door de koppeling en kan niet in de koppeling doorverbonden worden. De voet is voorzien van twee bevestigingsgaten. Ook vaak toegepast bij gordijnroedes en spandoekframes. Diameter 21,3mm.
Extra informatie
Artikelnummer T-143G
Buismaat 21,3 mm (1/2")
Materiaal Staal
Kleur Blank staal
Behandeling Verzinkt (thermisch/volbad)
Type koppeling Leuningsteun
Type aanduiding TYPE 34
Kee Klamp model 70-4
Ook bekend als 608034A

Bij SteigerbuisOnline treft u het grootste aanbod steigerbuizen en buiskoppelingen van Nederland en België of eigenlijk van heel Europa! U kunt kiezen uit diverse materialen en kleuren steigerbuizen, zoals Zwart, Staal, Aluminium of Hout. Naast deze steigerbuizen verkopen wij ook een exclusieve lijn koppelingen en buizen in RVS, voorzien van een hoogwaardige PVD coating in Goud/Messing, Zwart of Brons.

Steigerbuizen zijn perfect te gebruiken om elke gewenste constructie te bouwen; ingewikkeld of eenvoudig. Eigenlijk zijn de mogelijkheden met steigerbuizen eindeloos door de vele verschillende typen buiskoppelingen. Onze Gegalvaniseerde Stalen, Aluminium Steigerbuizen en RVS Buizen zijn bestand tegen alle weertypen en kunnen dus probleemloos buiten worden toegepast. Op onze inspiratiepagina kunt u een uitgebreid overzicht zien van wat er allemaal mogelijk is met steigerbuis en buiskoppelingen.

Leuningdrager (21.3)

Leuningdrager (21.3). Buiskoppeling is ontworpen om buizen op een vaste afstand langs een wand te bevestigen. Diameter 21,3mm / T-143G.

  • Prijs: 4.91