noscript

Scharnieroog - zwart (26.9)

Deze buiskoppeling kan worden gebruikt in combinatie met de buiskoppeling scharnierpen (type 140) voor het maken van scharnieren.

Availability: In voorraad

Excl. BTW: EUR 5,70 Incl. BTW: EUR 6,90
Vaste verzendkosten BE (exBTW):
Koppelingen, accessoires € 14,95
Buizen € 39,95
Betonproducten € 39,95

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Details
Deze buiskoppeling kan worden gebruikt in combinatie met de buiskoppeling scharnierpen (type 140) voor het maken van scharnieren. . Geschikt voor steigerbuis diameter 26,9m
Extra informatie
Artikelnummer BL138-A27
Buismaat 26,9 mm (3/4")
Materiaal Staal
Kleur Zwart
Behandeling KTL (kataforese lak)
Type koppeling Koppelstuk, Scharnierstuk
Type aanduiding TYPE 62
Kee Klamp model 78-5
Ook bekend als 6080Z62B

Bij SteigerbuisOnline treft u het grootste aanbod steigerbuizen en buiskoppelingen van Nederland en België of eigenlijk van heel Europa! U kunt kiezen uit diverse materialen en kleuren steigerbuizen, zoals Zwart, Staal, Aluminium of Hout. Naast deze steigerbuizen verkopen wij ook een exclusieve lijn koppelingen en buizen in RVS, voorzien van een hoogwaardige PVD coating in Goud/Messing, Zwart of Brons.

Steigerbuizen zijn perfect te gebruiken om elke gewenste constructie te bouwen; ingewikkeld of eenvoudig. Eigenlijk zijn de mogelijkheden met steigerbuizen eindeloos door de vele verschillende typen buiskoppelingen. Onze Gegalvaniseerde Stalen, Aluminium Steigerbuizen en RVS Buizen zijn bestand tegen alle weertypen en kunnen dus probleemloos buiten worden toegepast. Op onze inspiratiepagina kunt u een uitgebreid overzicht zien van wat er allemaal mogelijk is met steigerbuis en buiskoppelingen.

Scharnieroog - zwart (26.9)

Scharnieroog - zwart (26.9). Dit type kan worden gebruikt in combinatie met type 140 voor scharnieren. Diameter 26,9 mm / BL138-A27

  • Prijs: 6.90