Steigerbuis Koppelingen

Hier vindt je het grootste assortiment buiskoppelingen waarmee je eenvoudig ijzersterke constructies kunt maken in combinatie met steigerbuis. Voor het monteren van de steigerbuis koppelingen aan de steigerbuis heb je alleen een inbussleutel nodig, meer niet! Daarbij kun je jouw constructies, indien nodig, steeds weer in- en uit elkaar halen. Bij SteigerbuisOnline vind je meer dan alleen stalen buiskoppelingen, check ook onze zwarte, vierkante en exclusieve RVS buiskoppelingen. 

  Uit voorraad leverbaar  Grootste assortiment   Deskundig Advies
  •  
  •   Grote voorraad
  •   Ruim Assortiment
  •   Deskundig Advies

Beste Kwaliteit & Service

SteigerbuisOnline beidt je naast het grootste aanbod ook de beste kwaliteit en de beste service. Wij doen dit al meer dan 10 jaar en hebben gedurende deze jaren veel ervaring opgedaan en vele klanten op weg geholpen.

Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem! Onze specialisten, zoals Mike, staan voor je klaar voor advies op maat. Wij zorgen ervoor dat jouw project een gegarandeerd succes wordt!

Buiskoppelingen; hoe werkt dat?

Voor het werken buiskoppelingen heb je eigenlijk niet meer nodig dan een inbussleutel. Wij zagen de steigerbuis voor jou op maat, zodat de montage heel eenvoudig is. Je plaatst de buis in de buiskoppeling en draait de inbusbout aan met de inbussleutel, dat is alles. 

Qua type koppelingen heb je heel veel keuze. Grofweg te verdelen in voetstukken, t-stukken, hoekstukken en kruisstukken. Maar we hebben ook diverse soorten ringen, haken en scharnierstukken. Door de grote verscheidenheid aan koppelingen en diameters is er eigenlijk geen project wat niet met buiskoppelingen kan worden gerealiseerd.

Check ook ons Help Center voor de meest voorkomende vragen.

Zwarte Buiskoppelingen

Deze serie leveren wij in maar liefst 5 verschillende diameters. Met dit uitgebreide assortiment zwarte steigerbuis koppelingen maak je prachtige stijlvolle meubels, kapstokken, kasten en meer. Samen met de zwarte steigerbuizen een schitterende combinatie.

Bekijk aanbod

Stalen Buiskoppelingen

Onze thermisch verzinkte (gegalvaniseerde) stalen buiskoppelingen zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik en leverbaar in 6 diameters. De bijpassende steigerbuizen zijn leverbaar tot lengtes van 6 meter, waardoor eigenlijk elke constructie mogelijk is.

Bekijk aanbod

Vierkant Stalen Buiskoppelingen

Op zoek naar de industriele uitstraling van steigerbuis, maar wil je net iets anders? Dan hebben wij een mooie serie vierkante buiskoppelingen in gegalvaniseerd staal in de diameters 25x25 mm en 40x40 mm. Met de bijpassende vierkante buizen kun je elke constructie maken.

Bekijk aanbod

Vierkant Zwarte Buiskoppelingen

Deze nieuwe series vierkant zwarte buiskoppelingen in 25x25 en 40x40 mm zijn zeer stijlvoor maar toch sterk. De vierkante buiskoppelingen zijn er in vele verschillende uitvoeringen zodat eigenlijk alles mogelijk is.

Bekijk aanbod

RVS Construct koppelingen

Deze prachtige RVS koppelingen zijn uitgevoerd in 316 buitenkwaliteit. Keuze uit 15 verschillende type koppelingen. Te gebruiken met de RVS buis. leverbaar in 304 en 316 kwaliteit.

Bekijk aanbod

RVS Exclusive koppelingen

Deze schitterend afgewerkte koppelingen zijn uitgevoerd in de hoogste kwaliteit RVS en voorzien van PVD coating. Ook buis leverbaar in Goud/Messing.

Bekijk aanbod

  Uit voorraad leverbaar  Grootste assortiment   Deskundig Advies

 

FAQ - Buiskoppelingen
Zijn de zwarte koppelingen geschikt voor buitengebruik?
Onze buiskoppelingen zijn voorzien van een duurzame zwarte coating. Een voordeel van deze zwarte lak is dat deze diep doordringt in het materiaal, waardoor de koppeling een extra hoge mate van corrosiebestendigheid heeft. Het lakwerk is weliswaar niet volledig bestand tegen UV-straling en kan bij langdurige blootstelling in kleur teruglopen en kleine corrosieplekjes gaan vertonen. Vaak zijn deze te verwijderen met een doek of borstel. De buiskoppelingen zijn voorzien van zwart gekleurde RVS stelschroeven met snijrand.
Hoe bevestig ik de koppelingen aan een buis?
De buiskoppelingen worden standaard met stelschroeven geleverd die je met de bijbehorende inbussleutel stevig kunt aandraaien. Door de ingedraaide stelschroef klemt de buis in de koppeling, dat is alles!
Hoe ver gaat de buis in de koppeling?
Dit is afhankelijk per tupe koppeling en diameter, Gemiddeld gaat de buis sowieso 20 a 30 millimeter in de koppeling. In de technische documentatie vindt u ook vele afmetingen en afstanden. Voor de meeste koppelingen geldt dat ze in de buis gaat totdat ze de andere buis weer raken, zoals hieronder te zien. In praktijk betekent dit dat er eenmaal de buisdiameter bij komt in de breedte, hoogte of diepte.
Welke maat inbussleutel heb ik nodig?
Voor RVS Exclusive 30.0
4 mm Voor RVS koppelingen 28.0 / 42.4
5 mm Voor Stalen koppelingen 21.3
5 mm Voor Stalen koppelingen 26.9 en 33.7
1/4” Voor Stalen koppelingen 42.4 / 48.3 en 60.3
8 mm
Welke maat draad zit er in de koppelingen?
Voor koppelingen 21.3
Engels G 1/8” BSP Voor koppelingen 26.9 en 33.7
Engels G 1/4” BSP Voor koppelingen 42.4 / 48.3 / 60.3 / 40x40
Engels G 3/8” 19 BSP
Zijn de genoemde maten binnen- of buitendiameters?
Alle genoemde waardes bij de buizen, zoals 48.3mm, zijn buitendiameters

 

Vraag onze nieuwe catalogus aan!

 

Dit zeggen klanten over ons op Google