Steigerbuizen

Bij SteigerbuisOnline vind je het grootste assortiment steigerbuizen van Europa! Met onze steigerbuis, ook wel steigerpijp genoemd, maak je unieke stoere industriële meubels, kasten, stellingen, kapstokken en nog veel meer! Hieronder een overzicht van de beschikbare type buis. Combineer de steigerbuizen met onder andere de stalen buiskoppelingen, zwarte buiskoppelingen of een van de andere series.

 

Buitendiameter: 21.3 mm (½") 26.9 mm (¾") 33.7 mm (1") 42.4 mm (1¼") 48.3 mm (1½") 60.3 mm (2")   40x40 mm
Wanddikte in MM
Staal 2,00 2,30 2,60 2,60 3,25 3,65   2,00
Aluminium 2,00 2,50 3,00 3,00 3,00 3,00   -
Zwart 2,00 2,65 2,65 2,65 2,90 -   -
Vierkant - - - - - -   2,00
Gewicht Kg. p/m
Staal 1,00 1,65 2,50 3,15 3,60 5,10   -
Aluminium 0,32 0,52 0,78 1,00 1,15 1,45   -
Zwart 1,00 1,41 2,00 2,58 3,25 -   -
Vierkant - - - - - -   2,35

Opgelet

Onze stalen en aluminium buizen kunnen kleine oneffenheden vertonen, ontstaan tijdens productie of transport. Het betreft een industrieel product welke ook bedrukt kan zijn met productcoderingen (stalen buis). Deze bedrukking kan met de juiste middelen worden verwijderd.


Steigerbuis op maat kopen?

Bij SteigerbuisOnline zagen we de buizen gratis voor je op maat! Of het nu de stalen, aluminium of vierkante buis betreft; wij hebben de juiste machine klaar staan. Kies uit de diverse materialen en kleuren steigerbuis, zoals Zwart, Staal, Aluminium, Vierkant of RVS / INOX. Dus kies voor kwaliteit, gemak en snelheid via SteigerbuisOnline.

Verschillende diameters

Naast de keuze in kleur en materiaal is er de keuze uit diverse diameters. De stalen en aluminium steigerbuis is verkrijgbaar in (respectievelijk) zes verschillende diameters: 21,3 (22) / 26,9 (27) / 33,7 (34) / 42,4 (42) / 48,3 (48) en 60,3 (60) mm. De zwarte buis is er in vijf verschillende diameters (alles behalve de 60.3 mm). De meeste buizen zijn leverbaar tot zes meter, de zwarte buizen zijn leverbaar tot drie meter. Naast deze steigerbuizen verkopen wij ook een exclusieve lijn koppelingen en buizen in RVS 30mm, voorzien van een hoogwaardige PVD coating in Goud/Messing, Zwart of Brons.

Online Steigerbuis Bestellen

Het bestellen van op maat gemaakte steigerbuizen was nog nooit zo eenvoudig. Via de webshop bestel je met enkele klikken een steigerbuis op maat. Wij zagen alles netjes voor je op maat en zorgen ervoor dat het bij je thuis of op kantoor wordt bezorgd. Afhalen kan natuurlijk ook; zo kun je direct een kijkje nemen in onze showroom.

Ronde en vierkante buizen

Vraagt de toepassing om vierkante buizen? Of vind je deze simpelweg mooier? Dat komt goed uit wij bieden ook vierkante steigerbuizen met passende koppelingen aan. Weet je niet zo goed welke vorm steigerbuis je nodig hebt? Chat of bel met onze medewerkers of kom langs in onze showroom.

Toepassingen met steigerbuizen

Steigerbuizen zijn perfect te gebruiken om elke gewenste constructie te bouwen; ingewikkeld of eenvoudig. Eigenlijk zijn de mogelijkheden met steigerbuizen eindeloos door de vele verschillende typen buiskoppelingen. Al onze buizen zijn bestand tegen alle weertypen en kunnen dus probleemloos buiten worden toegepast. Op onze inspiratiepagina zie je een uitgebreid overzicht van wat er allemaal mogelijk is met steigerbuizen en buiskoppelingen.

Steigerbuis Meubels

Prikkel je creativiteit met steigerbuis. Velen gingen je voor in het maken van een meubel met steigerbuizen, zoals bijvoorbeeld een dj-meubel, tafel, bureau of tv-meubel. Daarnaast is steigerbuis uitstekend te gebruiken bij het maken van een bed of bijvoorbeeld een kast. Bekijk onze Doe-het-zelf meubel pakketten voor een impressie van de mogelijkheden.

Buitentoepassingen met steigerbuis

Onze gegalvaniseerde stalen en aluminium buizen zijn bij uitstek geschikt voor toepassingen in de buitenruimte. Denk daarbij aan bijvoorbeeld veranda's, hekwerken of tuinmeubels. Of bekijk onze inspiratie pagina voor nog veel meer voorbeelden van steigerbuis constructies in de buitenruimte. Onze zwarte steigerbuis kan ook buiten worden toegepast. Voor de koppelingen geldt dat per type is aangegeven of deze in outdoor kwaliteit leverbaar is. 

Buizen kopen of op maat laten maken?

Vind je in de lokale bouwmarkt niet de juiste steigerbuis maat? Bij ons worden steigerbuizen voor u gratis op maat gezaagd, zodat je alles eenvoudig in elkaar kunt zetten. Alles uit voorraad leverbaar, dus je kunt snel starten met jouw steigerbuis project. Stukken goedkoper dan in de bouwmarkt en veel meer keuze in steigerbuizen en buiskoppelingen

Steigerbuis in winkel of kantoor

Veel mensen kennen steigerbuis alleen van de reclamedoeken aan de gevel, maar er is zoveel meer mogelijk. Maak prachtige industriële bureaus, tafels en banken. Of denk aan de mogelijkheden om met steigerbuis een kapstok of presentatiemeubel te maken. Wij adviseren je graag over de toepassing van steigerbuis binnen uw bedrijf.

 

Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
  1. Zwart 5
  2. Staal 6
  3. Aluminium 8
  4. Vierkant 3
  5. RVS - Construct 4