Bezorgen en Afhalen

SteigerbuisOnline heeft een fysieke vestiging in Monster, gemeente Westland. Daarom bieden we je naast voordelige verzendopties ook de mogelijkheid om jouw bestelling zelf af te halen.

Wat zijn de bezorgkosten voor mijn bestelling?
Bij SteigerbuisOnline betaal je altijd vaste tarieven voor het bezorgen van je bestelling.
Wat is de gemiddelde levertijd?
Op dit moment is de gemiddelde levertijd 2-3 werkdagen. Afhankelijk van orderomvang en - samenstelling kan levering wat langer in beslag nemen. We streven immers naar de beste kwaliteit en klanttevredenheid, dus hebben soms wat extra tijd nodig om je bestelling perfect in orde te maken. Is er haast en heb je de spullen sneller nodig? Neem dan contact met ons op zodat we dit kunnen overleggen.
Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Ja hoor, geen probleem! We maken jouw bestelling dan vaak al dezelfde dag gereed in ons magazijn in Monster. En wil je tijdens het afhalen nog iets toevoegen of aanpassen? Ook dat is doorgaans geen probleem.  Bij het afronden van de bestelling kun je de optie: 'Afhalen in Monster' selecteren. Vanzelfsprekend hoef je verder geen verzend- of andere kosten te betalen.  Zodra de bestelling voor je klaar ligt ontvang je van ons per mail bericht...
Wat is jullie adres in Monster?
SteigerbuisOnline Vlotlaan 112 2681 TV Monster Nederland   Bekijk in Google Maps  
Ik kan de bestelling niet in ontvangst nemen, wat nu?
Mocht je niet aanwezig zijn en/of onze vervoerder kan de zending niet afleveren laat deze een briefje achter met daarop een telefoonnummer en het vrachtnummer. Hiermee kun je direct met onze vervoerder een nieuwe afspraak plannen. Doorgaans vindt de volgende levering plaatst op de eerstvolgende werkdag.