RVS/INOX construct buiskoppelingen

Bij SteigerbuisOnline vind je het grootste assortiment RVS Buiskoppelingen! Met deze rvs koppelingen maak je unieke, stijlvolle trapleuningen, meubels, kasten, stellingen, kapstokken en nog veel meer! Geschikt voor binnen en buitentoepassingen of voor gebruik in een hygiënische omgeving zoals in de zorg of in en om zwembaden. Hieronder het overzicht van de beschikbare diameters in roestvast staal.

  Buitenkwaliteit 316 RVS  Exclusief hier Verkrijgbaar  Hoogwaardige Afwerking  Deskundig Advies

Vele mogelijkheden

Eigenlijk is elke constructie mogelijk. Wij beiden meer dan 18 verschillende type rvs koppelingen. Denk daarbij aan voetplaten, kniestukken, t-stukken, hoekstukken, koppelstukken, bevestigingsringen en meer.

Voor elke klus hebben wij de juiste rvs koppelingen en rvs buizen, nergens anders heb je zoveel keuze! Komt je er toch niet helemaal uit? Laat het ons weten en we helpen je graag verder.

RVS buis op maat

We zagen de rvs buizen gratis op maat. Hierdoor is nu elk project binnen handbereik, of het nu een kledingrek, gordijnroede of trapleuning is, alles is mogelijk.

RVS kapstok

Met de 28.0mm rvs buis en koppelingen maak je eenvoudig een schitterende kapstok op maat. Wij helpen je graag met het uitwerken van jouw idee.

RVS trapleuning

Maakt zelf eenvoudig schitterende RVS trapleuningen met onze RVS buis 42.4mm en bijpassende rvs buiskoppelingen in RVS 316 kwaliteit. Dezelfde professionele kwaliteit, maar dan voor een fractie van de prijs!