Zwarte Steigerbuis koppelingen

Bij SteigerbuisOnline vind je het grootste assortiment Zwarte Buiskoppelingen! Met deze zwarte koppelingen maak je unieke, stoere industriële meubels, kasten, stellingen, kapstokken en nog veel meer! Combineer ze met onze mat zwarte steigerbuizen en creëer jouw perfecte constructie. Kies hieronder uit een van de beschikbare diameters. Check ook onze collectie DIY Meubels uitgevoerd in het zwart.

Ø 21,3 mm
Zwart

Steigerbuis Koppelingen - Zwart 21.3 mm

Keuze uit 13 type buiskoppelingen.

Ø 26,9 mm
Zwart

Steigerbuis Koppelingen - Zwart 26.9 mm

Keuze uit 35 type buiskoppelingen.

Ø 33,7 mm
Zwart

Steigerbuis Koppelingen - Zwart 33.7 mm

Keuze uit 35 type buiskoppelingen.

Ø 42,4 mm
Zwart

Steigerbuis Koppelingen - Zwart 42.4 mm

Keuze uit 32 type buiskoppelingen.

Ø 48,3 mm
Zwart

Steigerbuis Koppelingen - Zwart 48.3 mm

Keuze uit 32 type buiskoppelingen.

Zwarte Steigerbuis
5 Diameters

Structuur Poedercoat RAL9005

  Duurzame zwarte coating  Uit voorraad leverbaar  Grootste aanbod van NL/BE  Deskundig Advies

Zwarte buiskoppelingen: eindeloos veel mogelijkheden

Met onze zwarte steigerbuis koppelingen (ook bekend als Tubeclamps) kun je gecombineerd met zwarte steigerbuizen eenvoudig eigentijdse en ijzersterke constructies maken. Denk daarbij aan meubels, stellingen, beursstands, spandoekframes en kledingrekken.

De zwarte steigerbuiskoppelingen zijn verkrijgbaar in vijf diameters. Daarbij kun je de constructie steeds weer in en uit elkaar halen, indien nodig. Veel succes met jouw project!

Veel Gestelde Vragen

Zijn de zwarte koppelingen geschikt voor buitengebruik?
Onze buiskoppelingen zijn voorzien van een duurzame zwarte coating. Een voordeel van deze zwarte lak is dat deze diep doordringt in het materiaal, waardoor de koppeling een extra hoge mate van corrosiebestendigheid heeft. Het lakwerk is weliswaar niet volledig bestand tegen UV-straling en kan bij langdurige blootstelling in kleur teruglopen en kleine corrosieplekjes gaan vertonen. Vaak zijn deze te verwijderen met een doek of borstel. De buiskoppelingen zijn voorzien van zwart gekleurde RVS stelschroeven met snijrand.
Hoe bevestig ik de koppelingen aan een buis?
De buiskoppelingen worden standaard met stelschroeven geleverd die je met de bijbehorende inbussleutel stevig kunt aandraaien. Door de ingedraaide stelschroef klemt de buis in de koppeling, dat is alles!
Welke maat inbussleutel heb ik nodig?
Voor RVS Exclusive 30.0
4 mm Voor RVS koppelingen 28.0 / 42.4
5 mm Voor Stalen koppelingen 21.3
5 mm Voor Stalen koppelingen 26.9 en 33.7
1/4” Voor Stalen koppelingen 42.4 / 48.3 en 60.3
8 mm
Wat is de gemiddelde levertijd?
Op dit moment is de gemiddelde levertijd 2-3 werkdagen. Afhankelijk van orderomvang en - samenstelling kan levering wat langer in beslag nemen. We streven immers naar de beste kwaliteit en klanttevredenheid, dus hebben soms wat extra tijd nodig om je bestelling perfect in orde te maken. Is er haast en heb je de spullen sneller nodig? Neem dan contact met ons op zodat we dit kunnen overleggen.

Kies uit vijf verschillende diameters!

Bij SteigerbuisOnline heb je de keuze uit maar liefst vijf diameters voor de serie zwarte buiskoppelingen. Uiteraard leveren wij ook de bijpassende zwarte steigerbuizen.

  •   21.3 mm - zwarte buiskoppelingen
  •   26.9 mm - zwarte buiskoppelingen
  •   33.7 mm - zwarte buiskoppelingen
  •   42.4 mm - zwarte buiskoppelingen
  •   48.3 mm - zwarte buiskoppelingen

Eigenlijk is elke constructie mogelijk. Wij bieden je meer dan 30 verschillende type zwarte koppelingen. Denk daarbij aan voetplaten, kniestukken, t-stukken, hoekstukken, koppelstukken, bevestigingsringen en meer.

Voor elke klus hebben wij de juiste koppelingen voor je, nergens anders heb je zoveel keuze! Kom je er toch niet helemaal uit? Laat het ons weten en we helpen je graag verder.

  Duurzame zwarte coating  Uit voorraad leverbaar  Grootste aanbod van NL/BE  Deskundig Advies

 

Voorbeelden DIY Pakketten met Zwarte Buiskoppelingen

Bekijk complete aanbod DIY Meubels