Wat is KiyOh.nl?

KiyOh is een specialist in klantbeoordelingen. Bedrijven zetten KiyOh in om beoordelingen te vragen aan klanten en te publiceren. Dit heeft voordelen voor u als consument, maar ook voor het bedrijf zelf. U kunt namelijk een betere inschatting maken, met wie u te maken heeft. En bedrijven kunnen leren van uw feedback. KiyOh is medio 2009 gestart en groeit hard. Inmiddels zijn er duizenden webshops die KiyOh gebruiken. 

Wat doet KiyOh om valse beoordelingen zoveel mogelijk te voorkomen?

Omdat betrouwbaarheid voor een groot deel afhankelijk is van het aantal beoordelingen dat een bedrijf krijgt, hebben bedrijven de mogelijkheid hun klanten actief uit te nodigen voor een beoordeling, door het per mail versturen van een beoordelingsverzoek. Hoewel we moeten toegeven dat geen enkel systeem volledig waterdicht is hebben wij getracht zoveel mogelijk werkbare handmatige en technisch barrières te plaatsen die de betrouwbaarheid van beoordelingen versterken en de kans op misbruik verkleinen.

8

Top

Snel bezorgd top en alles op maat gemaakt.

  • Aanbevelen? Ja
9

Super snelle en nette service!!

Ik had al wat besteld, maar wilde toch nog wat anders erbij bestellen. Dus heb ik gebeld en het werd geregeld! De volgende dag was alles bezorgd! Super!

  • Aanbevelen? Ja
10

Mooi materiaal, snelle service

Al meerdere keren hier steigerbuis en koppelingen besteld voor meubelstukken. De zwarte serie is erg mooi, strak gecoat, stoere uitstraling.

  • Aanbevelen? Ja
10

mooi op tijd en goed verpakt, precies zoals besteld

Mooie buizen, paste precies.

  • Aanbevelen? Ja
9

Groot assortiment en snelle levering

Groot assortiment. Snelle levering. Helemaal top.

  • Aanbevelen? Ja
7

Goede len vlotte evering, website kan beter

Was moeilijk om de juiste accessoires te vinden, maar eenmaal gevonden vlot bestelproces en snelle levering

  • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Goede ervaring en goede aflevering vriendelijke chauffeur kwaliteit

  • Aanbevelen? Ja
8

Snelle bestelling en levering

De steigerbuizen zijn van goede kwaliteit en met accurate maatvoering gezaagd. Een buis had wel een lichte beschadiging.

  • Aanbevelen? Ja
9

Top service

Ik had een bestelling van steigerbuizen gedaan en stond de volgende dag al klaar om op te halen. Alles netjes verpakt en geen schade op de poedercoating. Nu hebben we een mooie, op maat gemaakte kapstok ermee gemaakt!

  • Aanbevelen? Ja
10

Top

Goed geholpen online en telefonisch,snelle levering. Prima ga zo door

  • Aanbevelen? Ja

Lees hier alle beoordelingen van Steigerbuis Online op KiyOh.nl!