Wat is KiyOh.nl?

KiyOh is een specialist in klantbeoordelingen. Bedrijven zetten KiyOh in om beoordelingen te vragen aan klanten en te publiceren. Dit heeft voordelen voor u als consument, maar ook voor het bedrijf zelf. U kunt namelijk een betere inschatting maken, met wie u te maken heeft. En bedrijven kunnen leren van uw feedback. KiyOh is medio 2009 gestart en groeit hard. Inmiddels zijn er duizenden webshops die KiyOh gebruiken. 

Wat doet KiyOh om valse beoordelingen zoveel mogelijk te voorkomen?

Omdat betrouwbaarheid voor een groot deel afhankelijk is van het aantal beoordelingen dat een bedrijf krijgt, hebben bedrijven de mogelijkheid hun klanten actief uit te nodigen voor een beoordeling, door het per mail versturen van een beoordelingsverzoek. Hoewel we moeten toegeven dat geen enkel systeem volledig waterdicht is hebben wij getracht zoveel mogelijk werkbare handmatige en technisch barrières te plaatsen die de betrouwbaarheid van beoordelingen versterken en de kans op misbruik verkleinen.

10

Makkelijk bestelproces, snelle levering, goede kwaliteit

Op zoek naar een oplossing voor kapstok in de hal kwam ik op deze site terecht. Inspiratie op gedaan voor een oplossing van steiger buizen en gelijk besteld. Levering verliep vlot en naar tevredenheid. Alles zag er goed uur en is makkelijk in elkaar te zetten. Heel tevreden met deze bestelling!

  • Aanbevelen? Ja
10

Supper goed

Zeer goed

  • Aanbevelen? Ja
9

Om te vouwen met steigerbuis, moet je hier zijn. TOP

Iedere keer als ik denk steigerbuis nodig te hebben voor een project, altijd even langs deze site… steigerbuisoneline… wat een wereld zaak, alles netjes op maat niets is te gek. Wordt netjes ingepakt afgeleverd.

  • Aanbevelen? Ja
7

uitgebreid assortiment

07 oktober bestelling gedaan en deze is in gedeelte geleverd (SBOF220003). De lange steigerbuizen zijn pas 15 oktober geleverd. Steigerbuis 60mm is niet geleverd.

  • Aanbevelen? Ja
10

Zoals alle voorgaande keren prima kwaliteit en levering

De gebruikelijke correcte levering. Ik werd keurig door de chauffeur gebeld omdat er op het afleveradres even niemand aanwezig was. Complimenten!!!!!!!!!!

  • Aanbevelen? Ja
10

Prima geregeld!

Prima geregeld!

  • Aanbevelen? Ja
10

Goede kwaliteit, snelle levering

Reeds verschillende keren bij dit bedrijf besteld. Betrouwbare kwaliteit en snelle levering tegen een nette prijs.

  • Aanbevelen? Ja
10

goede service

goede service!!

  • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Alles netjes op maat en goed verpakt.

  • Aanbevelen? Ja
10

Top service en kwaliteit

Super ervaring. Mooi assortiment en kwaliteit aan steigerbuizen. Denken mee in oplossingen en een goede service.

  • Aanbevelen? Ja

Lees hier alle beoordelingen van Steigerbuis Online op KiyOh.nl!