Wat is KiyOh.nl?

KiyOh is een specialist in klantbeoordelingen. Bedrijven zetten KiyOh in om beoordelingen te vragen aan klanten en te publiceren. Dit heeft voordelen voor u als consument, maar ook voor het bedrijf zelf. U kunt namelijk een betere inschatting maken, met wie u te maken heeft. En bedrijven kunnen leren van uw feedback. KiyOh is medio 2009 gestart en groeit hard. Inmiddels zijn er duizenden webshops die KiyOh gebruiken. 

Wat doet KiyOh om valse beoordelingen zoveel mogelijk te voorkomen?

Omdat betrouwbaarheid voor een groot deel afhankelijk is van het aantal beoordelingen dat een bedrijf krijgt, hebben bedrijven de mogelijkheid hun klanten actief uit te nodigen voor een beoordeling, door het per mail versturen van een beoordelingsverzoek. Hoewel we moeten toegeven dat geen enkel systeem volledig waterdicht is hebben wij getracht zoveel mogelijk werkbare handmatige en technisch barrières te plaatsen die de betrouwbaarheid van beoordelingen versterken en de kans op misbruik verkleinen.

10

Uitermate vriendelijk, behulpzaam en vakbekwaam

Tijdens het telefoon gesprek werden we al vriendelijk te woord gestaan en kregen we al duidelijke adviezen. Eenmaal daar werd er goed gekeken naar wat we nodig hadden en werd een passende oplossing op maat geboden. Het bleek anders dan we in ons hoofd hadden, maar gelukkig is het stukken beter zo. Kortom we zijn heel blij dat we langs geweest en met ons maatwerk bestelling.

  • Aanbevelen? Ja
10

Goedkoop,goed en snel geleverd

Ik had voor een paar duizend euro aan materiaal nodig voor zonnepaneelframes. Bij dat soort bedragen kijk je natuurlijk naar de prijs en de kwaliteit. Ik had al een eerdere ervaring met dit bedrijf en was tevreden. Ook nu is dit weer bevestigd. De prijzen zijn zeer concurrerend en alles was op voorraad dus zeer snel, sneller dan was aangegeven, geleverd.

  • Aanbevelen? Ja
10

Keurig en op tijd volgens aanvraag. Had eerdere ervaring ook prima

Uit eerdere bestellingen bleek mij dat op tijd en exact volgens opgave werd geleverd. Daarom ook nu weer bij steigerbuis besteld

  • Aanbevelen? Ja
10

Keurige afhandeling

Alles netjes op maat gezaagd en compleet. Helaas door de transporteur foto gemaakt bij de aflevering. Goed opgelost door steigerbuisonline

  • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Goede producten en super klantenservice.

  • Aanbevelen? Ja
9

Excellent

Snelle, vakkundige levering, alles klopte. Bedankt.

  • Aanbevelen? Ja
9

Goede pull-up rack Duncan: stevig en makkelijk te monteren

Ik ben heel tevreden met de pull-up rack. Kwaliteit van de buizen en koppelingen is goed. De pull-up rack is stevig en staat ook stabiel. Ik ben er heel blij mee!

  • Aanbevelen? Ja
8

Netjes geleverd, zoals omschreven

Bestellen ging eenvoudig, helaas kreeg ik direct na de bestelling geen bevestiging, maar de bestelling was na navraag gelukkig wel doorgekomen. Netjes geleverd na de voorspelde levertijd. Paar aanbevelingen voor de gegevens van de koppelingen: Bij veel koppelingen mist de technische tekening, wat jammer is. Zeker aangezien deze bij sommige koppelingen, soms uit dezelfde serie, wel beschikbaar is. Daarnaast is de vereiste inbussleutel helaas een Amerikaanse maat. Die informatie mis ik bij de koppelingen. (Maar een inbussleutel is wel bij te bestellen.) Normale, metrische inbussleutels die iedereen heeft passen vaak ook, maar zijn niet ideaal.

  • Aanbevelen? Ja
8

Materiaal goed, levering íets minder

De steigerbuis is van topkwaliteit. De - 1e - levering duurde vrij lang terwijl ik niets hoorde. Onhandig dat er een 2e levering nodig was om compleet te zijn.

  • Aanbevelen? Ja
9

Goede website, en goede levering

Website bevat losse artikelen zodat je zelf kan bepalen wat je nodig hebt, maar daarentegen hebben ze ook een aantal vooraf samengestelde artikelen. Zoals een gordijnrails of trapleuning. Hier hoef je alleen maar een maat op te geven en worden alle artikelen bijgevoegd. Scheelt weer zoeken ;) ideaal.

  • Aanbevelen? Ja

Lees hier alle beoordelingen van Steigerbuis Online op KiyOh.nl!