RVS Buis op Maat bestellen

Bestellijst

Totaal exclusief btw
EUR
Totaal inclusief btw
EUR
Wordt geladen..

  • Waarom SteigerbuisOnline?
  •   Gratis op Maat gezaagd
  •   Deskundig Advies
  •   Levering uit voorraad
  • Bezorgkosten
  •   Buizen < 1 meter: 18,50 EUR
  •   Buizen > 1 meter: 39,50 EUR
  •   Gratis Verzending v.a. 695,00 EUR
RVS Buis op Maat gezaagd

RVS buis in 28.0 en 42.4 mm, wanddikte 2mm uitgevoerd in mat geborsteld oppervlak. Te gebruiken met onze RVS Buiskoppelingen. Verkrijgbaar in binnen (RVS304) en buitenkwaliteit (RVS316) tot een lengte van 6 meter.

Met onze RVS buizen kun je vele toepassingen bedenken, zoals gordijnroedes en trapleuningen maar ook tuintafels of hekwerken.

Wat is het verschil tussen RVS 304 en 316?

De RVS buis is leverbaar in 304 (binnenkwaliteit) en 316 (buitenkwaliteit). Het verschil tussen 304 en 316 zit in de samenstelling. RVS 316 bevat 2% molybdeen, waardoor het materiaal beter bestand is tegen spleet- en spanningscorrosie en putcorrosie. Voor buitentoepassingen of toepassingen waar het materiaal in contact kan komen met chloren of andere zuren bevelen wij RVS 316 aan. Zeker ook bij gebruik bij een zwembad of in de buurt van de zee.

In bepaalde gevallen kan 304 ook buiten gebruikt worden als het niet erg is dat er na verloop van tijd wat vliegroest zichtbaar is. Dit kan alleen als de toepassing niet te maken heeft met een agressief milieu en de kans minder groot is dat corrosievorming ontstaat.

De koppelingen zijn altijd uitgevoerd in de hoogste kwaliteit RVS (316).

RVS Buis, geschikt voor vele toepassingen

RVS, ofwel INOX buizen zijn populaire producten voor in en rondom het huis. Populaire toepassingen zijn bijvoorbeeld RVS hekwerken, balustrades, trapleuningen en garderobestangen. Uit ons grote assortiment kies je gemakkelijk en snel je gewenste buisdiameter en afwerking en kun je snel aan de slag met jouw project.

Alleen de beste kwaliteit in RVS

Wij controleren onze RVS buis op onze standaard hoogwaardige kwaliteit. Daarbij is een goede bescherming tijdens het transport minstens zo belangrijk. Onze buizen worden stevig verpakt, waardoor schade tijdens het transport naar jouw adres uitgesloten is.

RVS/INOX - buis op maat gezaagd