noscript

Vierweg Kruisstuk - zwart (26.9)

De buiskoppeling vierweg kruisstuk verbindt een verticale steigerbuis en vier horizontale buizen in vijf richtingen met elkaar. De verticale buis gaat ononderbroken door de koppeling.

Availability: In voorraad

Excl. BTW: EUR 7,58 Incl. BTW: EUR 9,17
Vaste verzendkosten BE (exBTW):
Koppelingen, accessoires € 14,95
Buizen € 39,95
Betonproducten € 39,95

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Details
Deze buiskoppeling verbindt een verticale steigerbuis en vier horizontale buizen in vijf richtingen met elkaar. De verticale buis gaat door de koppeling. Ook hier staan de horizontale buizen in een hoek van 90 graden ten opzichte van de doorgaande, ononderbroken verticale steigerbuis. Geschikt voor steigerbuis diameter 26,9mm.
Extra informatie
Artikelnummer BL158-A27
Buismaat 26,9 mm (3/4")
Materiaal Staal
Kleur Zwart
Behandeling KTL (kataforese lak)
Type koppeling Koppelstuk, Kruisstuk
Type aanduiding TYPE 26
Kee Klamp model 40-5
Ook bekend als 6080Z26B

Bij SteigerbuisOnline treft u het grootste aanbod steigerbuizen en buiskoppelingen van Nederland en België of eigenlijk van heel Europa! U kunt kiezen uit diverse materialen en kleuren steigerbuizen, zoals Zwart, Staal, Aluminium of Hout. Naast deze steigerbuizen verkopen wij ook een exclusieve lijn koppelingen en buizen in RVS, voorzien van een hoogwaardige PVD coating in Goud/Messing, Zwart of Brons.

Steigerbuizen zijn perfect te gebruiken om elke gewenste constructie te bouwen; ingewikkeld of eenvoudig. Eigenlijk zijn de mogelijkheden met steigerbuizen eindeloos door de vele verschillende typen buiskoppelingen. Onze Gegalvaniseerde Stalen, Aluminium Steigerbuizen en RVS Buizen zijn bestand tegen alle weertypen en kunnen dus probleemloos buiten worden toegepast. Op onze inspiratiepagina kunt u een uitgebreid overzicht zien van wat er allemaal mogelijk is met steigerbuis en buiskoppelingen.

Vierweg Kruisstuk - zwart (26.9)

Vierweg Kruisstuk - zwart (26.9). Buiskoppeling verbindt 1 verticale buis en 4 horizontale buizen in vijf richtingen met elkaar. Diameter 26,9 mm / BL158-A27

  • Prijs: 9.17