Winnaar Vakprijs

Winnaar 'PostNL Nieuwe Technologieën & Innovaties Award 2023'

Wat een avond was het bij het Shopping Awards Gala in Grand Hotel Huis ter Duin. We waren al zeer blij en vereerd met de nominatie voor onze 3D Design Tool, zeker gezien de bedrijven waar we het tegen moesten opnemen. Maar eerlijk is eerlijk, met de nominatie op zak was het winnen van deze mooie award het volgende doel.

Na twee spannende uren wachten was het dan eindelijk zover.

"De winnaar van de PostNL Nieuwe Technologieën & Innovaties Award 2023 is geworden...SteigerbuisOnline!"

Juryoordeel

‘Bijzonder knap om een categorie als steigerbuizen nieuw leven in te blazen door middel van een dynamische en klantvriendelijke interface die het configureren en bestellen eenvoudig en interactief maakt. Zowel de innovatie oplossing als de pitch voor de jury was authentiek en gedreven vanuit ondernemerschap. Er is duidelijk ambitie en een roadmap om SteigerbuisOnline naar een hoger niveau te tillen, waarbij internationalisatie en verdere productontwikkeling veel kansen bieden.’

Juryvoorzitter: Marleen Smit – Industry Director Retail bij Google

 

Afgelopen jaren hebben wij gewerkt aan een eigen 3D Design Tool waarmee we inmiddels al vele meubels e.d. getekend hebben voor onze klanten. Ook bieden we deze meubels aan op onze webshop, inmiddels al meer dan 650 verschillende constructies!

Bekijk onze bouwpakketten Krijg Inspiratie

Met deze Innovatie waren wij, samen met Centraal Beheer en Bookit (o.a. bekend van weekendjeweg.nl), genomineerd voor een Shopping Award. Deze vakprijs, de PostNL Nieuwe Technologieën & Innovaties Award, werd dit jaar voor het eerst uitgereikt.