noscript

Enkel Scharnierstuk - zwart (26.9)

Deze buiskoppeling kan worden toegepast om schoren aan te brengen in een steigerbuis constructie zoals spandoekframes.

Availability: In voorraad

Excl. BTW: EUR 8,09 Incl. BTW: EUR 9,79
Vaste verzendkosten BE (exBTW):
Koppelingen, accessoires € 14,95
Buizen € 39,95
Betonproducten € 39,95

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Details
Deze buiskoppeling kan worden toegepast om schoren aan te brengen in een steigerbuis constructie zoals spandoekframes. Geschikt voor steigerbuis diameter 26,9mm.
Extra informatie
Artikelnummer BL173-A27
Buismaat 26,9 mm (3/4")
Materiaal Staal
Kleur Zwart
Behandeling KTL (kataforese lak)
Type koppeling Scharnierstuk
Type aanduiding TYPE 44
Kee Klamp model C50-55
Ook bekend als 6080Z44B

Bij SteigerbuisOnline treft u het grootste aanbod steigerbuizen en buiskoppelingen van Nederland en België of eigenlijk van heel Europa! U kunt kiezen uit diverse materialen en kleuren steigerbuizen, zoals Zwart, Staal, Aluminium of Hout. Naast deze steigerbuizen verkopen wij ook een exclusieve lijn koppelingen en buizen in RVS, voorzien van een hoogwaardige PVD coating in Goud/Messing, Zwart of Brons.

Steigerbuizen zijn perfect te gebruiken om elke gewenste constructie te bouwen; ingewikkeld of eenvoudig. Eigenlijk zijn de mogelijkheden met steigerbuizen eindeloos door de vele verschillende typen buiskoppelingen. Onze Gegalvaniseerde Stalen, Aluminium Steigerbuizen en RVS Buizen zijn bestand tegen alle weertypen en kunnen dus probleemloos buiten worden toegepast. Op onze inspiratiepagina kunt u een uitgebreid overzicht zien van wat er allemaal mogelijk is met steigerbuis en buiskoppelingen.

Enkel Scharnierstuk - zwart (26.9)

Enkel Scharnierstuk - zwart (26.9). Buiskoppeling kan worden toegepast om schoren aan te brengen in een constructie. Diameter 26,9mm / BL173-A27

  • Prijs: 9.79