noscript

Koppelstuk Inwendig - zwart (26.9)

Dit is een inwendige verbinding die een (bijna) gladde verbinding maakt tussen twee steigerbuizen met een gelijke diameter. Deze buiskoppeling heeft minder klemkracht en mag dus niet gebruikt worden op plaatsen waar een directe belasting op de koppeling komt. Daarvoor kunt u een Uitwendige Koppelmof (type 149) gebruiken Geschikt voor steigerbuis diameter 26,9mm.

Availability: In voorraad

Excl. BTW: EUR 4,47 Incl. BTW: EUR 5,41
Vaste verzendkosten BE (exBTW):
Koppelingen, accessoires € 14,95
Buizen € 39,95
Betonproducten € 39,95

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Extra informatie
Artikelnummer BL150-A27
Buismaat 26,9 mm (3/4")
Materiaal Staal
Kleur Zwart
Behandeling N/B
Type koppeling N/B
Type aanduiding N/B
Kee Klamp model N/B
Ook bekend als N/B

Bij SteigerbuisOnline treft u het grootste aanbod steigerbuizen en buiskoppelingen van Nederland en België of eigenlijk van heel Europa! U kunt kiezen uit diverse materialen en kleuren steigerbuizen, zoals Zwart, Staal, Aluminium of Hout. Naast deze steigerbuizen verkopen wij ook een exclusieve lijn koppelingen en buizen in RVS, voorzien van een hoogwaardige PVD coating in Goud/Messing, Zwart of Brons.

Steigerbuizen zijn perfect te gebruiken om elke gewenste constructie te bouwen; ingewikkeld of eenvoudig. Eigenlijk zijn de mogelijkheden met steigerbuizen eindeloos door de vele verschillende typen buiskoppelingen. Onze Gegalvaniseerde Stalen, Aluminium Steigerbuizen en RVS Buizen zijn bestand tegen alle weertypen en kunnen dus probleemloos buiten worden toegepast. Op onze inspiratiepagina kunt u een uitgebreid overzicht zien van wat er allemaal mogelijk is met steigerbuis en buiskoppelingen.

Koppelstuk Inwendig - zwart (26.9)

Koppelstuk Inwendig - zwart (26.9). Zwarte buiskoppeling voor een inwendige verbinding die een (bijna) gladde verbinding maakt tussen twee buizen met een gelijke diameter. Diameter 26,9mm / BL150-A27

  • Prijs: 5.41