noscript

Lang T-Stuk - zwart (26.9)

De buiskoppeling lang t-stuk kan worden gebruikt om een vaste verbinding van 90 graden te maken tussen twee buizen. Er zitten in de doorgaande verbinding twee inbusbouten waardoor de koppeling gebruikt kan worden om twee steigerbuizen aan elkaar te koppelen.

Availability: In voorraad

Excl. BTW: EUR 5,68 Incl. BTW: EUR 6,87
Vaste verzendkosten BE (exBTW):
Koppelingen, accessoires € 14,95
Buizen € 39,95
Betonproducten € 39,95

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Details
Deze buiskoppeling kan worden gebruikt om een vaste verbinding van 90 graden te maken tussen twee buizen. Er zitten in de doorgaande verbinding twee inbusbouten waardoor de koppeling gebruikt kan worden op plaatsen waar ook twee buizen aan elkaar verbonden moeten worden. Geschikt voor steigerbuis diameter 26,9mm.
Extra informatie
Artikelnummer BL104-A27
Buismaat 26,9 mm (3/4")
Materiaal Staal
Kleur Zwart
Behandeling KTL (kataforese lak)
Type koppeling T-Stuk
Type aanduiding TYPE 4
Kee Klamp model 25-5
Ook bekend als 6080Z04B

Bij SteigerbuisOnline treft u het grootste aanbod steigerbuizen en buiskoppelingen van Nederland en België of eigenlijk van heel Europa! U kunt kiezen uit diverse materialen en kleuren steigerbuizen, zoals Zwart, Staal, Aluminium of Hout. Naast deze steigerbuizen verkopen wij ook een exclusieve lijn koppelingen en buizen in RVS, voorzien van een hoogwaardige PVD coating in Goud/Messing, Zwart of Brons.

Steigerbuizen zijn perfect te gebruiken om elke gewenste constructie te bouwen; ingewikkeld of eenvoudig. Eigenlijk zijn de mogelijkheden met steigerbuizen eindeloos door de vele verschillende typen buiskoppelingen. Onze Gegalvaniseerde Stalen, Aluminium Steigerbuizen en RVS Buizen zijn bestand tegen alle weertypen en kunnen dus probleemloos buiten worden toegepast. Op onze inspiratiepagina kunt u een uitgebreid overzicht zien van wat er allemaal mogelijk is met steigerbuis en buiskoppelingen.

Lang T-Stuk - zwart (26.9)

Lang T-Stuk - zwart (26.9). Zwarte buiskoppeling wordt gebruikt om een vaste verbinding van 90° te maken tussen 2 zwarte steigerbuizen. Diameter 26,9mm / BL104-A27

  • Prijs: 6.87