noscript

Ovale Voetplaat - zwart (26.9)

De ovale voetplaat is een buiskoppeling die kan worden gebruikt ter bevestiging van steigerbuizen aan de muur of aan de vloer. De flens is voorzien van 2 bevestigingsgaten. Door zijn zwaardere uitvoering met twee inbusbevestigingen wordt deze vaak toegepast als voet in railingsystemen en hekwerken.


Dikte basisplaat is 8mm.

Availability: In voorraad

Excl. BTW: EUR 6,88 Incl. BTW: EUR 8,32
Vaste verzendkosten BE (exBTW):
Koppelingen, accessoires € 14,95
Buizen € 39,95
Betonproducten € 39,95

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Details

Deze buiskoppeling kan worden gebruikt ter bevestiging van steigerbuizen aan de muur of aan de vloer. De flens is voorzien van 2 bevestigingsgaten. Geschikt voor steigerbuis diameter 26,9mm.

Dikte basisplaat is 8mm.

Extra informatie
Artikelnummer BL132-A27
Buismaat 26,9 mm (3/4")
Materiaal Staal
Kleur Zwart
Behandeling KTL (kataforese lak)
Type koppeling Voetstuk
Type aanduiding TYPE 12
Kee Klamp model 62-5
Ook bekend als 6080Z12B

Bij SteigerbuisOnline treft u het grootste aanbod steigerbuizen en buiskoppelingen van Nederland en België of eigenlijk van heel Europa! U kunt kiezen uit diverse materialen en kleuren steigerbuizen, zoals Zwart, Staal, Aluminium of Hout. Naast deze steigerbuizen verkopen wij ook een exclusieve lijn koppelingen en buizen in RVS, voorzien van een hoogwaardige PVD coating in Goud/Messing, Zwart of Brons.

Steigerbuizen zijn perfect te gebruiken om elke gewenste constructie te bouwen; ingewikkeld of eenvoudig. Eigenlijk zijn de mogelijkheden met steigerbuizen eindeloos door de vele verschillende typen buiskoppelingen. Onze Gegalvaniseerde Stalen, Aluminium Steigerbuizen en RVS Buizen zijn bestand tegen alle weertypen en kunnen dus probleemloos buiten worden toegepast. Op onze inspiratiepagina kunt u een uitgebreid overzicht zien van wat er allemaal mogelijk is met steigerbuis en buiskoppelingen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:
Zwarte vijzen 6x50 - (8 st.) Zwarte vijzen 6x50 - (8 st.)
Excl. BTW: EUR 4,98 Incl. BTW: EUR 6,03
Ovale Voetplaat - zwart (26.9)

Ovale Voetplaat - zwart (26.9). Buiskoppeling kan worden toegepast als een muurbevestigingsflens met 2 bevestigingsgaten. Diameter 26,9mm / BL131-A27

  • Prijs: 8.32