Veranda maken van Steigerbuis (TIP)

Maak een sfeervolle veranda met steigerbuizen en buiskoppelingen

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van veranda's, pergola's en overkappingen gemaakt met onze steigerbuizen en buiskoppelingen . Doorgaans wordt voor het maken van deze constructie gebruik gemaakt van stalen steigerbuizen. Afhankelijk van de afmetingen kan hiervoor elke diameter gebruikt worden.

Inspiratie Contact

 

Waarom werken met steigerbuis?

'Wat kun je allemaal maken met steigerbuizen?' Nou, pak maar een stoel en een goede kop koffie want het antwoord neemt wat tijd in beslag!

Er zijn zoveel toepassingen en variaties dat er eigenlijk geen project is wat je niet met steigerbuis kunt maken. Steigerbuizen zijn perfect te gebruiken om elke gewenste constructie te bouwen; ingewikkeld of eenvoudig. Eigenlijk zijn de mogelijkheden met steigerbuis eindeloos!

Enkele keuzes die jij hebt:

  •   Rond of Vierkant
  •   Staal of Aluminium
  •   Stijlvol zwart of robuust staal
  •   Vele diameters
  •   Lengtes van 50 mm tot 6000 mm

Hoe werkt ons steigerbuis systeem?

Bekijk de video hieronder en leer in 1:35 de basis van het steigerbuis systeem!

 

Inspiratie

Hiernaast zie je voorbeelden van vergelijkbare constructies. Bekijk ze en doe er je voordeel mee! Bij elke foto vermelden we voor je welke serie buizen en koppelingen er gebruikt zijn.

Zie je iets moois maar weet je niet helemaal waar je moet beginnen? Geen probleem, onze specialisten zitten voor je klaar. Je kunt je vraag stellen per chat, mail of telefoon. Of kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies. Succes met je project.


  Bekijk complete inspiratiepagina

 

Spandoek voor sfeer en beschutting

Om een dak of zijkant dicht te maken kunt u gebruik maken van onze spandoeken. Deze zijn in elke kleur en afmeting te bestellen.

Of laat een prachtige afbeelding op de doek printen. Alles is mogelijk.

Verlengde van je woning

Een sfeervolle veranda blijft een must-have voor iedere tuinliefhebber. Hiermee verleng je de seizoenen aanzienlijk en geniet je maximaal van je tuin. Samen barbecueën met vrienden of juist rustig een boek lezen in jouw veranda terwijl de regen op het dak tikt.

Met onze steigerbuizen creëer je relatief eenvoudig en goedkoop een heerlijke plek bij de woning.