Leiboom constructie maken van Steigerbuis (TIP)

Maak zelf een Leibomen Constructie met Steigerbuizen

Heeft u leibomen en wilt u hiervoor een mooie lei constructie maken? Dan kan dat met onze Steigerbuizen en Buiskoppelingen. Doorgaans wordt hierbij gekozen voor de stalen buizen, deze zijn gegalvaniseerd en roesten niet. Door middel van het Oogdeel Enkel Scharnierstuk en Oogdeel 180° dubbel kunt u de kabels tussen of langs de palen spannen.

Doorgaans worden deze constructies gemaakt met onze gegalvaniseerd stalen steigerbuizen in de diameters 33.7 / 42.4 / 48.3 en 60.3 mm.

Inspiratie Contact

 

Waarom werken met steigerbuis?

'Wat kun je allemaal maken met steigerbuizen?' Nou, pak maar een stoel en een goede kop koffie want het antwoord neemt wat tijd in beslag!

Er zijn zoveel toepassingen en variaties dat er eigenlijk geen project is wat je niet met steigerbuis kunt maken. Steigerbuizen zijn perfect te gebruiken om elke gewenste constructie te bouwen; ingewikkeld of eenvoudig. Eigenlijk zijn de mogelijkheden met steigerbuis eindeloos!

Enkele keuzes die jij hebt:

  •   Rond of Vierkant
  •   Staal of Aluminium
  •   Stijlvol zwart of robuust staal
  •   Vele diameters
  •   Lengtes van 50 mm tot 6000 mm

Hoe werkt ons steigerbuis systeem?

Bekijk de video hieronder en leer in 1:35 de basis van het steigerbuis systeem!

 

Inspiratie

Hiernaast zie je voorbeelden van vergelijkbare constructies. Bekijk ze en doe er je voordeel mee! Bij elke foto vermelden we voor je welke serie buizen en koppelingen er gebruikt zijn.

Zie je iets moois maar weet je niet helemaal waar je moet beginnen? Geen probleem, onze specialisten zitten voor je klaar. Je kunt je vraag stellen per chat, mail of telefoon. Of kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies. Succes met je project.


  Bekijk complete inspiratiepagina