noscript

Steigerbuis kapstokken

Op zoek naar een prachtige en moderne kapstok? Bouw nu zelf uw ideale kapstok van steigerbuizen! Een steigerbuis kapstok kan de eyecatcher in uw hal worden, maar deze kapstokken zijn door de veelzijdigheid van het materiaal ook erg geschikt voor bijvoorbeeld de badkamer of de keuken. Daarnaast is het mooie van deze steigerbuizen dat u uw ideale kapstok op de centimeter nauwkeurig helemaal naar uw smaak kunt ontwerpen. Of u nu op zoek bent naar een kapstok voor aan de wand of een staande kapstok, met onze steigerbuizen bouwt u uw kapstok op maat. Een kapstok van steigerbuizen heeft een schitterende uitstraling. Onze zwarte steigerbuizen zijn bijvoorbeeld erg populair en worden vaak voor kapstokken gebruikt.

Profiteer nu van onze snelle levering én gratis op maat laten zagen: bestel uw kapstok steigerbuizen.

Zelf een kapstok maken van steigerbuizen

U kunt zelf eenvoudig een kapstok maken van steigerbuizen. Om te beginnen bedenkt u hoe groot uw kapstok gaat worden en wat voor design u gaat kiezen. Eventueel kunnen wij u uiteraard helpen met het uittekenen van uw droomkapstok. Vervolgens kiest u het type steigerbuis wat u gaat gebruiken en selecteert u de juiste maten. Wij zagen deze buizen gratis voor u op maat! Om de buizen aan elkaar te koppelen heeft u ook buiskoppelingen nodig. Bij de buiskoppelingen zijn tevens haakjes te vinden die u voor uw kapstok kunt gebruiken. Eventueel kunt u uw kapstok ook afwerken met ons steigerhout.

Zwarte steigerbuis kapstok of toch iets anders?

Onze zwarte steigerbuizen zijn erg populair, maar u kunt ook kiezen voor een ander type steigerbuis. Neemt u bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze koperen of gouden steigerbuizen. Ten slotte blijven onze stalen steigerbuizen in trek, ook voor kapstokken. Met deze steigerbuizen creëert u eenvoudig een prachtige kapstok met een industriële look.

Kapstok ideeën

Op deze pagina vindt u verschillende voorbeelden van steigerbuis kapstokken en kunt u inspiratie opdoen. De steigerbuizen geven uw kapstok een industriële look. Ook kunt u ervoor kiezen om in uw steigerbuis kapstok steigerhout te verwerken, wat een erg mooi effect geeft. Vragen of hulp nodig bij uw kapstok ontwerp? Aarzel dan niet om contact op te nemen, wij helpen u graag verder!